Madártej szelet
Hozzávalók:
- Teteje:3 dl növényi tejszín
- Krém:25 dkg Rama
20 dkg porcukor
8 dl tej
1 ek. liszt
2 cs. vaníliás pudingpor
8 tojássárgája - Tészta:fél csomag sütőpor
8 ek. liszt
8 ek. cukor
8 tojásfehérje
Elkészítés:
1.A tojásfehérjét a cukorral kemény habbá verem. Belekeverem a sütőporos lisztet és sütőpapírral kibélelt tepsiben megsütöm.
2.A tojássárgából, pudingporból, lisztből, tejből, sűrű krémet főzök. A Ramát kihabosítom a porcukorral, és összekeverem a kihűlt, főzött krémmel.
3.A krémet a tésztára simítom. Tetejére kenem a keményre vert tejszínhabot.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése