ÜDVÖZLÖM A BLOGOMON!

2014-07-16

Csirke csorba

Csirke csorba


Hozzávalók:
Egy csirke csontos részei, 2 sárgarépa, 2 petrezselyem, 1 kis fej zeller, 1 fej hagyma, 2 zöld paprika, 2 kanál rizs, petrezselyem zöld, 2 szál lestyán, 1 tojássárga, 1-2 dl tejföl, só, bors.

Elkészítés:
A csirkedarabokat 1,5 l vízben főni tesszük, amikor felforrt, lehabozzuk és belerakjuk a megtisztított apró kockákra vágott zöldséget és a hagymát, megsózzuk, borsozzuk és csendesen puhára főzzük. Vége felé belefőzzük a rizst. Amikor készre főtt, belekeverjük az apróra vágott zöld fűszereket. Levesszük a tűzről és belekeverjük a tejfellel elhabart tojássárgáját. Savanyíthatjuk citromlével.



Forrás:Rozi konyhája

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ezt látta már? :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...